Cavaliere | Enhance

Cavaliere

Rebranding    •    Packaging    •    Fotografie

Overview al proiectului

Cavaliere este un bine cunoscut brand romanesc de costume ready to wear / made to measure pentru barbati, infiintat in anul 1996. Enhance a demarat procesele de rebranding si regandire totala a strategiei de marketing in 2015, premergator aniversarii de 20 de ani a companiei. La acel moment pozitia brandului in piata avea un trend descendent datorita imaginii invechite si a competitorilor care evoluasera din punct de vedere al identitatii si al campaniilor de marketing. Golul nostru principal a fost acela de a reinvia brandul care in ultimii 20 de ani s-a dovedit a fi un jucator important in industria modei pentru barbati.

Client Cavaliere
Industrie Retail
Anul realizării 2016
Conceptualizare
Particularitati ale brandului

Primul pas in dezvoltarea noului brand a fost intelegerea comportamentului publicului tinta si a pozitionarii companiei in piata. Fiind un brand mid-level, destinat exclusiv barbatilor, am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie este sa mizam pe emotia pe care brandul o transmite consumatorului la momentul achizitiei. Astfel am inceput reproiectarea unui brand accesibil, dar totusi pozitionat atat vizual, cat si al experientei, in zona luxury.

Generarea unei experiente de brand adaptate la maturitatea pietei din Romania

Pornind de la premisa ca brandul trebuie adaptat unei piete in care in ultimii 10 ani au aparut numerosi concurenti in industria modei pentru barbati, modul in care consumatorul percepe noul brand si experimenteaza serviciile si produsele acestuia trebuie sa se ridice, sau chiar sa depaseasca, nivelul concurentei. In acest sens, echipa noastra a modelat brandul, fiind atinse numeroase servicii, de la proiectarea materialelor printate si a elementelor de signalistica, realizarea de sedinte foto si a campaniilor de marketing, realizarea websiteului si implementarea solutiilor digitale de brand awareness, pana la designul interior al magazinelor si instruirea angajatilor pentru relationarea cu clientii. Toate aceste procese au dus la realizarea unui unitar atat din punct de vedere al identitatii, cat si din punct de vedere al comunicarii. Mai jos puteti vizualiza rezultatele acestui proces.

Rezultate
Renasterea unui brand cu traditie

Rezultatele proceselor descrise anterior repozitioneaza brandul pe o pozitie importanta in piata modei pentru barbati din Romania. Adaptarea la tendintele de marketing actuale au ajutat compania sa isi regaseasca notorietatea si sa confere clientilor, din nou, incredere si o experienta de brand completa. Proiectul de rebranding a fost incheiat cu succes, colaborarea cu Cavaliere continuand si in prezent.

O experienta de rebranding completa. Atentia lor pentru detalii poate deveni iritanta intr-un anumit punct. Designul graphic este exceptional iar fotografiile sunt impecabile.
Nicolae Toader, Director General
Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne