Cuvierr | Enhance

Cuvierr

Branding    •    Packaging    •    Fotografie    •    Web Design

Overview al proiectului

Cuvierr este un nou brand de accesorii din piele pentru barbati ce are toate premisele de a concura de la egal la egal cu unii dintre cei mai importanti producatori internationali. Brandul are ca target lansarea pe pietele din Romania si Qatar in prima jumatate a anului 2019, propunandu-si ca pana la sfarsitul anului sa ocupe o pozitie importanta si in randul principalilor retaileri online de accesorii de lux din piele. Enhance a fost contractat pentru realizarea intregii identitati vizuale a brandului, de la branding, packaging si fotografie pana la machete 3D ale produselor si web design. S-a dorit realizarea unei identitati premium, care sa poata concura din punct de vedere al experientei de brand cu marile case de moda.

Client Cuvierr Exclusive Retail
Industrie Luxury Retail
Anul realizării 2018
Website www.cuvierr.com
Conceptualizare
Particularitati ale brandului

Strategia gandita de fondatorii companiei a impus realizarea unui brand premium, elegant, care sa imprime clientilor o experienta speciala din punct de vedere al interactiunii cu brandul si cu produsele disponibile. Astfel a fost generat un brand unitar prin realizarea unui set de elemente colaterale si de elemente de packaging menite sa functioneze impreuna, fiind adaptate atat la modul de vanzare online, cat si la vanzarea in POS.

Importanta generarii unei experiente de unboxing proprie brandului

Unul dintre cele mai importante obiective stabilite de echipa noastra inca de la inceputul proiectului a fost identificarea celei mai placute experiente pe care clientul o poate avea in cadrul procesului de unboxing. Astfel au fost proiectate 4 tipuri de cutii, adaptate dimensiunilor produselor, dar si categoriei de pret in care se incadreaza. Mai jos, puteti vizualiza, in ordinea enumerarii, cutiile Cuvierr: Multi Item Box, Mini Box, Watch Strap Box, Exclusive Box, Transport Box.

Modele 3D menite sa eficientizeze procesele de design ale produselor.

In urma unei propuneri a echipei noastre au fost realizate modelele 3D ale produselor din gama Cuvierr menite, in primul rand sa eficientizeze procesele de design ale produselor, dar si pentru a eficientiza generarea unei arhive de imagini destinata prezentarii produselor in mediile digitale. Aceste modele 3D permit schimbarea culorii pielii si a texturii acesteia, personalizarea produselor dupa dorintele clientului si testarea colectiilor exclusive realizate in colaborare cu artisti locali si internationali.

Web Design pentru magazinul online al unui brand premium

Generarea web designului pentru un magazin online destinat vanzarii produselor premium implica, pe langa proiectarea eficienta UI / UX si adaptarea la branding pentru a imprima clientului o experienta unitara. Websiteul Cuvierr este bazat pe un grid rectangular simplu, ce permite personalizarea fiecarei sectiuni in functie de necesitatea momentului dat. S-a dorit realizarea unei interfete curate si intuitive menite sa ajute clientul sa ajunga la produsul dorit si, eventual si la personalizarea dorita, in cel mai scurt timp. Mai jos puteti vizualiza un scurt preview al celor mai importante pagini ale websiteului Cuvierr.

Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne