Maison d'Or | Enhance

Florăriile Maison d'Or

Branding    •    Packaging    •    Fotografie    •    Copywriting

Overview al proiectului

Maison d'Or este un nou lanț românesc de florării, înființat în anul 2017. In parteneriatul nostru, Enhance a contribuit la nasterea si la evolutia brandului, de la naming, concept de brand, branding si fotografie, pana la supervizarea proceselor de productie ale materialelor finite necesare companiei in activitatile de zi cu zi. Aportul nostru a ajutat compania sa defineasca un brand puternic, de incredere, bine impamantenit in segmentul de luxury retail, un brand care prin simpla lui identitate a avut o rata de conversie a promovarilor peste media inregistrata de companiile care activeaza in acelasi domeniu.

Client Maison d'Or
Industrie Retail
Anul realizării 2017
Conceptualizare
Particularitati ale brandului

Strategia de business si identificarea segmentului de piata targetat au impus realizarea unui brand premium care sa reuneasca realizarea si distributia unor aranjamente florale remarcabile cu serviciile de organizare si de design floral al evenimentelor de orice fel. Urmand conceptul nostru privind evolutia IMM’urilor raportat la relatia dintre fondator si brand, conducerea companiei a fost inclusa in toate procesele de evolutie ale brandului, cei mai importanti doi pasi de inceput fiind alegerea numelui si identificarea directiei de design. Astfel a fost selectat numele Maison d’Or, directia identitatii vizuale fiind reprezentata de apartenenta la segmentul luxury in relatie cu frumusetea florilor si combinatia dintre traditional si modern.

Fidelizarea organica a clientilor prin generarea unei experiente de brand unice.

Unul dintre cele mai importante obiective stabilite de echipa noastra inca de la inceputul proiectului a fost identificarea celei mai eficiente solutii pentru fidelizarea clientilor. In relatie cu strategia de business si cu conceptul de brand, s-a urmarit materializarea unei experiente de brand complete. Totul, de la proiectarea materialelor printate, design interior, prezenta online si instruirea angajatilor pentru relationarea cu clientii au fost gandite pentru satisfacerea emotionala a publicului tinta si pentru fidelizarea acestuia. Mai jos puteti vizualiza rezultatele acestui proces.

Rezultate
Iubesc florile. Livreaza fericire.

Pasiunea fondatorilor pentru flori si atentia acestora pentru detalii sunt factori decisivi ce au contribuit la evolutia brandului. Pornind de la toolkitul lansat de Enhance referitor la identitatea vizuala, conceptele de implementare ale campaniilor si ale strategiilor de promovare, brandul a fost cu rapiditate bine primit in piata romaneasca, bucurandu-se inca din primele zile de la lansare de feedbackuri pozitive, promovare organica si un grad de fidelizare ridicat. Vanzarile din primele trei luni au depasit asteptarile fondatorilor, brandul castigand increderea clientilor si fiind perceput ca o alternativa serioasa la celelalte branduri de priofil din Romania.

O echipa tanara si experimentata, cu o viziune aparte. Mi-au demonstrat ca sunt capabili sa construiasca o strategie eficienta. Recomand cu incredere Enhance.
Florin Sârbu, Director General
Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne