Marina Pufleanu | Enhance

Marina Pufleanu

Branding    •    Packaging    •    Fotografie

Overview al proiectului

Marina Pufleanu este un designer roman aflat la inceput de drum, cu mari perspective de crestere in domeniul modei feminine. Enhance a participat la dezvoltarea brandului designerului roman prin elaborarea strategiilor generale de marketing si prin realizarea conceptelor de identitate si de comunicare. Golul intregului proces a fost de a plasa brandul in segmentul high-end prin imprimarea unui look & feel adaptat la tendintele internationale in materie de fashion.

Client Marina Pufleanu
Industrie Fashion
Anul realizării 2018
Conceptualizare
Particularitati ale brandului

Fiind vorba despre un proiect de branding complet pentru un client din industria modei feminine, ingradirile legate de creativitate au fost minime. Pe tot parcursul proiectului am dorit implementarea unei identitati bazate pe modul in care consumatorii percep marile case de moda, presarand insa elemente care sa sublinieze, cel putin pentru inceput, statutul de tailoring boutique. Astfel s-a plecat de la conceptualizarea unei identitati high end expresive, feminine, ce imbina clasicul cu modernul si reda personalitatea creatiilor designerului.

Dezvoltarea brandului unui designer vestimentar aflat la inceput de drum

Procesul de branding a fost realizat in stransa colaborare cu Marina, bazandu-ne pe conceptul nostru privind evolutia startupurilor de orice fel raportat la relatia dintre fondator si brand. Astfel, a fost posibila realizarea unui brand care rimeaza cu personalitatea designerului si a creatiilor acestuia. Mai jos puteti vizualiza rezultatele acestui proces.

O colaborare placuta cu rezultate ce mi-au depasit asteptarile! Atentia lor la detalii se face, cu siguranta, remarcata la nivelul tuturor proiectelor realizate.
Marina Pufleanu, Director Creativ
Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne