Marsay | Enhance

Marsay Made To Measure

Design Grafic    •    Fotografie

Overview al proiectului

Marsay este unul dintre cele mai cunoscute branduri active in piata de costume made-to-measure pentru barbati din Romania. Proiectele realizate impreuna reprezinta debutul Enhance, Marsay fiind primul client al agentiei noastre. Demarat in 2013, parteneriatul nostru a implicat atat realizarea unei arhive fotografice si a unui toolkit pentru procesele de comunicare ale brandului in mediul online, cat si elaborarea unor templateuri destinate campaniilor OOH.

Client Marsay
Industrie Personal Tailoring
Anul realizării 2014
Website www.marsay.com
Conceptualizare
Particularitati ale brandului

Pe tot parcursul evolutiei brandului Marsay, pasiunea fondatorilor pentru moda si-a facut simtita prezenta chiar si in cele mai mici detalii. Outfiturile contemporane, dar in acelasi timp elegante au reprezentat un punct de diferentiere fata de competitia, matura la acel moment, din piata romaneasca. Aceasta combinatie i-a ajutat sa creasca gradul de notorietate al brandului si, parca, sa imprime un aer modern, italienesc, costumelor pe care am inceput sa le vedem purtate de publicul din Romania.

Realizarea unor toolkituri adaptate nevoilor de comunicare ale brandului.

Bazandu-ne pe arhiva fotografica existenta, dar si pe impecabilele colectii realizate pana la acel moment, Enhance a reusit sa genereze toolkituri bazate pe tenhnicile de comunicare si liniile de design folosite de unele dintre cele mai cunoscute branduri internationale. Astfel au fost realizate afise si bannere ce aveau sa fie folosite in campaniile OOH, dar si cu posibilitatea integrarii acestora in mediile online. Puteti vizualiza rezultatele acestor procese mai jos.

Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne