Viarom | Enhance

Viarom Construct

Graphic Design    •    Fotografie

Overview al proiectului

Viarom este o companie romaneasca specializata in constructii de infrastructura, membra a grupului francez Eurovia. Parteneriatul dintre Viarom si Enhance a inceput in anul 2015, compania solicitand la acel moment realizarea raportului anual de activitate pentru anul 2015. Parteneriatul continua si la acest moment, in ultimii 3 ani, Viarom solicitand realizarea unor proiecte care ating aproape toate serviciile oferite de echipa noastra, de la design grafic si fotografie, pana la produse personalzate si de tipografie.

Client Viarom Construct
Industrie Constructii
Anul realizării 2015
Website www.viarom.ro
Publicatii
Designul publicatiilor Viarom

In ultimii 3 ani Enhance a realizat toate publicatiile companiei Viarom, de la raporturi de activitate si brosuri de prezentare a serviciilor, pana la materialele de uz intern. Fiind subsidiara uneia dintre cele mai mari companii de constructii in infrastructura din lume, calitatea designului si a produselor finale a trebuit, intotdeauna, sa corespunda materialelor internationale. Acest aspect a contribuit, fara indoiala, la evolutia echipei noastre, dupa cum se poate observa mai jos in ceea ce priveste designul rapoartelor de activitate, de la an la an. Mai jos puteti rasfoi cele mai importante brosuri realizate pentru Viarom.

Promotionale
Realizarea materialelor personalizate

Colaborarea cu Viarom din ultimii 3 ani a dus, inevitabil, si la realizarea materialelor personalizate folosite intern, in cadrul anumitor evenimente sau oferite colaboratorilor. Calitatea designului, a produselor si a personalizarii acestora au reprezentat, intotdeauna, factorii decisivi si de diferentiere fata de concurenta care i-au facut pe cei de la Viarom sa continue aceasta colaborare. Mai jos puteti vedea cateva dinte produsele distribuite de-a lungul colaborarii noastre.

Fotografii
Realizarea unei arhive foto proprii

Inca de la inceputul colaborarii, in demersurile de realizare a raportului de activitate pentru anul 2015, ne-am confruntat cu o problema legata de calitatea fotografiilor pe care le aveam la dispozitie in elaborarea proiectului. Realizarea unei arhive foto proprii este, dupa cum sustinem in cazul tuturor companiilor cu care colaboram, un pas esential pentru cresterea armonioasa a brandului. Astfel, anul 2016 a fost un an de dezvoltare a arhivei foto Viarom, fiind organizate sedinte foto pe toate santierele din Romania ale constructorului. Acest proces a asigurat pentru o buna perioada de timp necesarul de material foto pentru proiectele dezvoltate in colaborarea noastra. Mai jos puteti vizualiza unele dintre fotografiile realizate pentru Viarom.

Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne